

A family story…
We are two brothers, Julien and Clément Raimbault, who are passionate about our craft. We have been managing our family estate for 15 years. But we are not alone! We rely on a dedicated 5-person team (including our father) throughout the year.
The estate in numbers
In the vineyards
We take pride in working 100% organically and artisanally, without any chemicals.

Nos vignes sont labourées et enherbées. Dans certaines d’entre elles, nous semons des “engrais verts” à l’automne, que nous détruisons au printemps.
Cette pratique nous permet une fertilisation naturelle et favorise la biodiversité. Notre gestion des amendements est très précise, pour permettre à nos sols de vivre de la meilleure des façons. C’est un atout essentiel pour faire de grands vins d’équilibre.
Nous protégeons et conservons un maximum de vieux pieds en les soignant des maladies du bois grâce au curetage.

In the vineyards
We take pride in working 100% organically and artisanally, without any chemicals.














At the winery
We apply the same philosophy at the winery: vinification is conducted as naturally as possible to best respect the expression of our terroirs.
No added enzymes or yeasts. We use our homemade volcanic sulfur sparingly.
We allow the wines to age for long periods and stabilize naturally to avoid filtering.
Découvrir les coulisses
Vous souhaitez avoir plus d’informations sur les pratiques, les techniques ainsi que sur la vie du domaine, retrouvez nos articles.
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We welcome visitors by appointment from Monday to Saturday.
If we are not available, you can find our wines at Vignerons, la cave,located at 14, place Saint André in Sancerre.